Wahoo

Sinds de oprichting in 2009 is Wahoo Fitness erin geslaagd om met innovatie, precisie en hoge kwaliteit zijn weg te vinden naar de harten van de fietsers. Of het nu in het professionele peloton of in de garage thuis is: slimme fietstrainers zoals de KICKR CORE of SNAP, de functionele en aerodynamische fietscomputers Wahoo ELEMNT BOLT en ROAM, ingenieuze accessoires zoals de bergsimulator of nauwkeurige cadans-, snelheids- en hartslagmeters maken dat je effectiever en leuker kan gaan trainen. Het maakt niet uit of je accelereert op de weg, op de trail of virtueel voor het scherm. Wahoo ondersteunt al je activiteiten.


Dasia Wielersport - Wahoo - ELEMNT fietsnavigatie

Wahoo fietsnavigatie

Wahoo ELEMNT GPS-fietscomputers bieden een fundamentele link tussen jou en jouw prestatiegegevens, slimme fietsnavigatie en aangesloten trainingsapparaten. Ontwikkeld om een ​​krachtige en naadloze ervaring te creëren tijdens competitie en training. Wahoo ELEMNT fietsnavigatie computers worden gebruikt door zowel professionals als amateurs wielrenners om te helpen op hun hoogste niveau te presteren.

De Wahoo ELEMNT ROAM GPS-fietscomputer is de perfecte partner voor elke fietsrit. De slimme navigatiefuncties maken navigatie mogelijk, inclusief “Back on Track”-herroutering die u naar uw bestemming brengt, zelfs als u van de route afwijkt. De ELEMNT ROAM fietscomputer heeft een kristalhelder 2,7-inch Gorilla Glass©-display kleurenscherm, dat maakt het zien van uw routes en gegevens gemakkelijker.

De Wahoo ELEMNT BOLT is ontwikkelt om een ​​eenvoudige, intuïtieve rijervaring te bieden in een slank, aerodynamisch ontwerp. Deze GPS-fietscomputer heeft een 2,2-inch, 64-kleurenscherm met een omgevingslichtsensor, zodat u in één oogopslag gemakkelijk de belangrijkste meetwaarden kunt zien. Uitgerust met Bluetooth Smart, ANT+ en WiFi-technologie, koppelt ELEMNT BOLT naadloos met al je fietssensoren en aanvullende apparaten om het meeste uit je tijdtraining te halen.

Kun je niet kiezen tussen de Wahoo ELEMNT ROAM of Wahoo ELEMNT BOLT? Kom dan naar de winkel en bekijk beide modellen.

Wahoo fietsnavigatie accessoires

Welke gegevens heb je nodig? Hartslag, trapfrequentie of snelheid? Uitgerust met Bluetooth Smart en ANT+ dual-band technologie, meten de TICKR, RPM Cadence en RPM Speed jouw fietsgegevens en sturen deze draadloos naar je ELEMNT GPS fietscomputer of je favoriete fiets-app op je smartphone.

De Wahoo TICKR is de meest eenvoudige en betrouwbare manier voor zowel toerfietsers en professionele wielrenners om nauwkeurige de hartslag en andere trainingsgegevens te meten en te volgen.

Met behulp van de Wahoo RPM Cadance leer je hoe de cadans, of trapfrequentie, kunt verhogen en trainen. Verbeter je fietsefficiëntie en je kunt langer en sneller trappen.

De Wahoo RPM Speed is een onopvallende, magneetloze, draadloze oplossing voor het nauwkeurig volgen van jouw fietssnelheid.

Dasia Wielersport - Wahoo - ELEMNT fietsnavigatie accessoires
Dasia Wielersport - Wahoo - POWRLINK pedalen

Wahoo Powrlink pedals

Fietsers weten dat ze doelgericht moeten trainen om competitief te worden. Door verbinding te maken met betrouwbare en nauwkeurige gegevens, geeft POWRLINK ZERO wielrenners de vermogens- en cadansstatistieken die ze nodig hebben om elke rit te volgen en te analyseren. Deze statistieken creëren een completer vermogensprofiel dat fietsers kunnen gebruiken om elke laatste watt te ontgrendelen.

Hoe nauwkeurig ook, kracht en cadans zijn slechts een deel van de vergelijking. Het dubbelzijdige POWRLINK ZERO-pedaalsysteem meet de kracht die door elk been afzonderlijk wordt gegenereerd om uw werkelijke output te berekenen. Door de balans links/rechts nauwkeurig vast te leggen, kunt u uw training concentreren op het corrigeren van dominante/niet-dominante beenafwijkingen, herstellen van een blessure en uw volledige fietspotentieel bereiken.

Wahoo POWRLINK ZERO vermogensmeter pedalen zijn verkrijgbaar in single-sided en dual-sided.

Wahoo fietstrainers

Wahoo KICKR smart trainers vormen het middelpunt van het Wahoo-trainingsecosysteem dat naadloos meerdere producten verbindt om de ultieme indoor rijervaring te creëren. KICKR Smart Trainers creëren de ultieme indoor trainingsomgeving door naadloos te integreren in het Wahoo-productecosysteem en eenvoudig te koppelen met ELEMNT GPS-fietscomputers en de meest populaire apps.

Met automatische kalibratie heeft de KICKR smart trainer uitzonderlijk nauwkeurig vermogen. Je kunt nu elke trainingssessie maximaliseren, wetende dat de KICKR je vermogen altijd zal volgen tot +/- 1%.

Krachtiger, nauwkeuriger en responsiever, de KICKR indoor fietstrainer is afgestemd op ‘s werelds meest veeleisende fietsers en levert de ultieme indoor trainingservaring.

Dasia Wielersport - Wahoo - KICKR fietstrainers
Dasia Wielersport - Wahoo - KICKR fietstrainer accessoires

Wahoo Fietstrainer accessoires

Indoor cycling explodeert in populariteit! Fiets simulatiesoftware zoals Zwift maakt binnenshuis rijden net zo leuk als het spelen van videogames. Vergroot het plezier van de KICKR smart trainer met de KICKR Climb, KICKR Headwind en de KICKR Axis.

Verhoog je fietsgevoel met de KICKR Climb Indoor Grade Simulator. Ontworpen om stijgingen tot 20% en dalingen van -10% te simuleren, combineert KICKR Climb fysieke hellingsveranderingen met weerstandsveranderingen van de KICKR Smart Trainers, om uw indoorritten zo meeslepend en boeiend mogelijk te maken.

Regel je klimaat, op jouw manier, met de eerste slimme ventilator gebouwd voor fietsers, door fietsers. KICKR Headwind koppelt rechtstreeks aan je slimme trainer, hartslagmeter of snelheidssensor om de trainingsintensiteit te meten en automatisch aan te passen. De vortexventilator met variabele snelheid, met gericht luchtstroompatroon, levert de snelheidskoeling die nodig is om comfortabel te blijven tijdens je zwaarste indoor trainingen.

Met de KICKR Axis kun je je rijgevoel aanpassen en verbeteren tijdens het trainen op een KICKR Smart Trainer. Door de zijwaartse beweging na te bootsen die u ervaart wanneer u buiten rijdt, kunt u zich tijdens het rijden vrijer bewegen. Met drie verschillende stijfheidsopties kun je je KICKR afstemmen op jouw unieke rijstijl.