Fietsonderhoud

Fietsonderhoud en dan met name het schoonmaken en poetsen van jouw fiets is misschien niet jouw grootste hobby, je zit immer liever op de fiets. Toch krijg je er mooi glimmende en soepel draaiende fiets voor terug. Met speciale fiets schoonmaakmiddelen is het reinigen, smeren en beschermen van jouw fiets vlot geregeld.

Kleine reparaties of het vervangen van onderdelen, zoals een cassette, doe je natuurlijk het liefst zelf met speciaal fietsgereedschap. En kom je er toch niet helemaal uit, dan helpen wij je graag weer op weg in onze werkplaats.


Dasia Wielersport - Fietsonderhoud - Schoonmaken

Schoonmaken

Een nieuwe fiets rijdt heerlijk en soepel en glimt als een spiegel. Maar na de nodige kilometers, zeker als je onderweg een regenbui tegenkomt, wordt dat toch iets minder. Het schoonmaken van jouw fiets is daarom een belangrijk onderdeel van het onderhouden van jouw fiets. Wanneer je jouw fiets met enige regelmaat schoonmaakt en de juiste schoonmaakmiddelen gebruikt, ben je zo klaar en kun je weer heerlijk fietsen op jouw schone en soepel draaiende fiets.

Fietsgereedschap

Zelf jouw aan jouw fiets sleutelen maakt het onderhoud van jouw fiets een leuke klus. Maar natuurlijk wel met goed fietsgereedschap. Fietsgereedschap voor thuis zoals een momentsleutel. Maar zeker ook fietsgereedschap voor onderweg zoals een multitool of een set simpele bandenlichters.

Dasia Wielersport - Fietsonderhoud - Fietsgereedschap
Dasia Wielersport - Fietsonderhoud - Werkplaats onderhoudsbeurt

Onderhoudsbeurt

Heb je helaas te weinig tijd om jouw fiets goed te onderhouden, wil je een laatste check voordat je met de fiets op vakantie gaat of ben je bang dat je iets verkeer doet? Geen zorgen, maak een afspraak in onze werkplaats om een onderhoudsbeurt af te spreken.