Fietskleding

Fietskleding bestaat uit veel meer dan enkel een fietsbroek en een fietsshirt. Een complete wieleroutfit kan jouw fietstocht maken of breken. Vergeet niet dat je met een goed gesoigneerde uitstraling al met 1-0 voor staat bij je fietsmaatjes. Of je nu een korte fietstocht gaat maken of een duur-rit van meerdere uren, met goede wielerkleding zorg je voor meer comfort, plezier en kan je gemakkelijker je grenzen verleggen.


Dasia Wielersport - Fietskleding - Dameskleding

Wielerkleding

Tijdens het fietsen draag je natuurlijk goede fietskleding. Of je nu op de racefiets, gravelbike of MTB zit, een goed fietsshirt en een goede fietsbroek verhogen het comfort zodat je met meer plezier kunt fietsen. Fietskleding accessoires zoals fietshandschoenen, armstukken, beenstukken en fietssokken maken jouw wieler outfit compleet.

Fietsschoenen

Fietsschoenen zijn een niet te onderschatten onderdeel van jouw wieleroutfit. Fietsschoenen zijn namelijk één van de belangrijkste contactpunten met de fiets. Iedere voet is anders en daarom bieden wij voor iedereen de juiste fietsschoenen. Op zoek naar fietsschoenen voor de racefiets, gravelbike of mountainbike? Wij hebben fietsschoenen in alle soorten en maten in ons assortiment.

Dasia Wielersport - Fietskleding - Fietsschoenen
Dasia Wielersport - Fietskleding - Fietshelmen

Fietshelmen

Een goede, veilige fietshelm is een essentieel onderdeel van jouw wieleroutfit. Wij bieden een breed assortiment fietshelmen. Betaalbare fietshelmen voor de beginnende fietser tot exact dezelfde helm als jouw wielerheld in het peloton.

Fietsbrillen

Je kent het het wel, een vlieg in je oog. Niets is vervelender! Je hebt maar één paar ogen dus het is belangrijk om die goed te beschermen met een goede fietsbril. Uiteraard is de fietsbril ook een mode item! Wij hebben genoeg keuze om de juiste fietsbril bij jouw wieler outfit te matchen.

Dasia Wielersport - Fietskleding - Fietsbrillen