Fietsaccessoires

Fietsen wordt nog leuker met passende fiets accessoires. Denk bijvoorbeeld aan een fietscomputer met GPS fietsnavigatie waarmee je heerlijk kunt verdwalen zonder de wFietsen wordt nog leuker met passende fietsaccessoires. Denk bijvoorbeeld aan fietsaccessoires zoals een fietscomputer met GPS fietsnavigatie waarmee je heerlijk kunt verdwalen zonder de weg kwijt te raken. Monteer bikepacking tassen zodat je eenvoudig alle benodigdheden kunt meenemen op lange- of zelfs meerdaagse fietstochten. Met behulp een powermeter kun je nog beter en gerichter trainen en jouw grenzen verleggen. Wil je ook graag fietsen bij minder goed weer zonder nat te worden, dan is een indoor biketrainer dé oplossing voor jou. Kom naar onze winkel voor onze uitgebreide collectie fietsaccessoires.


Dasia Wielersport - Fiets accessoires - Fietsnavigatie

Fietscomputers

Elektronische fietscomputers bestaan ​​al sinds de jaren tachtig. Cateye en CicloSport lanceerden de eerste modellen fietscomputers maar deze fietscomputers waren nog ver verwijderd van de hedendaagse draadloze fietscomputers en GPS fietsnavigatie.

Powermeters

Gebruik je al langere tijd een hartslagmeter en fietscomputer om je training te analyseren, dan is een powermeter wellicht iets voor jou! Onder fanatieke wielrenners en vooral onder triatleten is trainingscontrole met behulp van een vermogensmeter heel gebruikelijk.

Dasia Wielersport - Fiets accessoires - Powermeters
Dasia Wielersport - Fiets accessoires - Fietsverlichting

Fietsverlichting

Als het gaat om fietsaccessoires is verlichting op de fiets één van de belangrijkste artikelen om te overwegen. Met goede fietsverlichting zorg je ervoor dat je veiliger kunt fietsen en dat andere weggebruikers jouw op tijd zien.

Fietstrainers

Nooit meer saai trappen en staren naar de muur. Indoorfietstrainers en fietsrollers maken indoor fietsen nu afwisselend en interactief. Doe mee met spannende trainingsprogramma’s en volg groepsritten langs virtuele routes op je PC of tablet. Je zult je nooit meer vervelen op een fietstrainer!

Dasia Wielersport - Fiets accessoires - Fietstrainers
Dasia Wielersport - Fiets accessoires - Bikepacking

Bikepacking

Bikepacking is fietsvakantie in nieuwe stijl. Pak jouw eigen racefiets, gravelbike of MTB, monteer de fietstassen en fiets naar het avontuur. Bikepacking is voor iedereen en voor fietsers op elk niveau. Vanaf een micro avontuur van één dag tot meerdaagse trekking tochten in het buitenland.