Fietsen

Fietsen zijn er tegenwoordig in veel verschillende varianten. Maar hoe kies je nu de fiets die het beste bij jou past? Kies je voor een racefiets, een gravelfiets of een mountainbike? Wat voor soort fiets je ook kiest, wij hebben jouw droomfiets. Ben je er nog niet helemaal uit wat voor soort fiets jouw voorkeur heeft? Kom dan naar de winkel voor advies en om ons uitgebreide fiets assortiment in alle prijsklassen te bekijken.


Dasia Wielersport - Fietsen - Racefietsen

Racefietsen

Racefietsen zijn al zo oud als de weg naar Rome. Toch zijn de racefietsen van nu totaal niet te vergelijken met de racefietsen van vroeger. Tegenwoordig heb je de keuze uit aero racefietsen, endurance racefietsen en uiteraard de “klassieke” racefiets.

Gravelbikes

Gravelbikes zijn een relatief nieuwe categorie fietsen en misschien wel de leukste soort fietsen die er zijn. Gravelfietsen zijn speciaal gemaakt voor verharde wegen én onverharde wegen. Met een gravelbike heb je dus twee fietsen in één!

Dasia Wielersport - Fietsen - Gravelbikes
Dasia Wielersport - Fietsen - MTB

MTB

Zie jij jezelf al over de trails rijden in Spaarnwoude, Zandvoort of Schoorl? Als dat niet uitdagend genoeg is, maak dan een uitstapje naar de Ardennen of kweek adrenaline op een downlhill parcours. Bij Dasia Wielersport vind je een groot aantal verschillende MTB-modellen die elk zijn aangepast aan hun specifieke doel.

MTB

E-bikes

Kan jij wel een beetje hulp gebruiken maar wil toch een sportieve fiets? Elektrische fietsen zijn tegenwoordig in alle soorten verkrijgbaar zoals elektrische racefietsen, elektrische gravelfietsen, elektrische mountainbikes en toer- en trekking e-bikes.

Dasia Wielersport - Fietsen - E-bikes
Dasia Wielersport - Fietsen - Damesfietsen

Damesfietsen

Steeds meer dames stappen op de racefiets, gravelfiets of MTB. Omdat de lichaamsbouw van dames verschilt van de lichaamsbouw van heren, zijn er speciale damesfietsen ontwikkelt. Damesfietsen hebben een andere geometrie, een dameszadel en meestal een smaller stuur. Zo kun je comfortabel fietskilometers maken.