SPEEDPLAY

SPEEDPLAY contwikkelt dubbelzijdige “lollypop” klikpedalen voor racefietsen. Het eerste SPEEDPLAY pedaal werd in juli 1989 gepatenteerd door Richard Byrne. Het bedrijf SPEEDPLAY werd opgericht in juli 1991 in San Diego, Californië. In september 2019 werd SPEEDPLAY overgenomen door Wahoo Fitness.


Dasia Wielersport - SPEEDPLAY - Pedalen

SPEEDPLAY pedalen

De symmetrische vorm van de SPEEDPLAY pedalen zorgt voor dubbelzijdige invoer bij het inklikken. Geen geknoei of gedoe, gemakkelijk vastklikken en direct fietsen.

De dubbelzijdige SPEEDPLAY racefiets- en triatlonpedalen van Wahoo bieden maximale efficiëntie en comfort. SPEEDPLAY is het enige fietspedaalsysteem dat onafhankelijke 3-assige verstelbaarheid biedt om de bikefit te optimaliseren en de prestaties te verbeteren door betere biomechanica.

De vrije rotatie van de schoen is aanpasbaar van 0° tot 15° speling en de positie van het mechanisme op de schoen 14 mm naar voren en naar achteren, 8 mm links naar rechts. Dit zorgt voor een perfecte zitpositie en laten jou en je fiets één worden.

De vederlichte NANO versie met titanium as is het parade paardje van de SPEEDPLAY pedalen. De mix van eersteklas titanium- en koolstofvezelmaterialen creëert een ultralicht maar sterk pedaal.

Wahoo Powrlink pedalen

Fietsers weten dat ze doelgericht moeten trainen om competitief te worden. Door verbinding te maken met betrouwbare en nauwkeurige gegevens, geeft POWRLINK ZERO wielrenners de vermogens- en cadansstatistieken die ze nodig hebben om elke rit te volgen en te analyseren. Deze statistieken creëren een completer vermogensprofiel dat fietsers kunnen gebruiken om elke laatste watt te ontgrendelen.

Hoe nauwkeurig ook, kracht en cadans zijn slechts een deel van de vergelijking. Het dubbelzijdige POWRLINK ZERO-pedaalsysteem meet de kracht die door elk been afzonderlijk wordt gegenereerd om uw werkelijke output te berekenen. Door de balans links/rechts nauwkeurig vast te leggen, kunt u uw training concentreren op het corrigeren van dominante/niet-dominante beenafwijkingen, herstellen van een blessure en uw volledige fietspotentieel bereiken.

Wahoo POWRLINK ZERO vermogensmeter pedalen zijn verkrijgbaar in single-sided en dual-sided.

Dasia Wielersport - SPEEDPLAY - Powrlink pedalen