SiS – Science in Sport

SiS is een sportvoedingsbedrijf dat sportvoedingsproducten aanbiedt voor professionele wielrenners en amateur fietsers. SiS biedt drie kernproductlijnen: Sis Energy, SiS Hydration en SiS Recovery. Het SiS assortiment bestaat uit sportrepen, gels, poeders en hydratietabletten.


Dasia Wielersport - SiS - Science in Sport - Energy

SiS Energy

SiS biedt energieverhogende supplementen in verschillende formaten, waaronder gels, repen en poeders. De ingrediënten zijn speciaal samengesteld om een pre of intra-workout energieboost te geven. De SiS Energy producten geven je lichaam de koolhydraten die nodig zijn.

GO Energy Bars sportrepen zijn een voedzame, licht verteerbare en koolhydraatrijke snack gemaakt van fruit en gezonde ingrediënten. Het kleinere formaat biedt een praktische en voedzame benadering om koolhydraten te verstrekken tijdens het sporten.

Als je snel energie nodig hebt, levert onze toonaangevende GO Energy Isotonic Gel gemakkelijk verteerbare koolhydraten. De GO Energy Isotonic Gel wordt geleverd in een zeer praktische verpakking die is ontworpen om gemakkelijk mee te nemen.

Als duursporter moet je tussen de 80-120g koolhydraten per uur binnenkrijgen. De SiS Beta Fuel Dual Source Energy Gel levert een geoptimaliseerde 40 g koolhydraten in een enkele, handige oplossing met minimaal risico op gastro-intestinale ongemakken, waardoor je optimale prestaties kunt behouden.

SiS Hydration

GO Hydro Tablets zijn een handige en effectieve manier om ervoor te zorgen dat je voldoende gehydrateerd blijft tijdens het fietsen. Laat een tablet in koud water vallen voor een natriumrijke drank die de elektrolyten van uw lichaam aanvult en ervoor zorgt dat uw fysieke en mentale prestaties niet worden aangetast door uitdroging.

GO Electrolyte bevat een mix van licht verteerbare en snelle toevoer van koolhydraten en elektrolyten (zoals natrium) die een optimale hydratatie bevorderen. Een combinatie van energiebronnen en elektrolyten verbetert het vermogen van uw lichaam om water op te nemen tijdens het fietsen, uw uithoudingsvermogen te behouden en te beschermen tegen krampen.

De GO Energy + Electrolyte Gels leveren niet alleen een snelle toevoer van licht verteerbare koolhydraten (22 gram) voor energie, maar levert ook 118 mg natrium, 9,5 mg kalium en 1,5 mg magnesium per gel.

Dasia Wielersport - SiS - Science in Sport - Hydration
Dasia Wielersport - SiS - Science in Sport - Recovery

SiS Recovery

REGO Recovery Powder is een van onze meest populaire producten vanwege de hoogwaardige ingrediënten die zijn gericht op snel en effectief herstel. De SiS REGO Rapid Recovery+ poeder is een uitgebreid voedingssupplement dat koolhydraten en wei-eiwitten levert, plus BCAA’s, L-Glutamine en vitamines en mineralen in een handig drankje om uw energievoorraad beter aan te vullen en spierherstel na het sporten te bevorderen.

De SiS Protein20 Bar is een eiwit-rijk, vegan-vriendelijke sportreep voor spierherstel en heropbouw. De Science in Sport PROTEIN20 Bar sportreep een handige optie voor onderweg, gemaakt met een hoogwaardige plantaardige eiwitmix voor fietsers die op zoek zijn naar een alternatieve eiwitrijke snackoptie met weinig suiker.