Ridley

Ridley werd in 1997 opgericht door Jochim Aerts. Oorspronkelijk was het een bedrijf dat gespecialiseerd was in het lakken van fietsen. In de loop der jaren is het uitgegroeid tot een gevestigd merk in de wielersport. Ridley zit midden in het wielerhart van de wereld. Belgie, Vlaanderen. Deze locatie zorgt ervoor dat er ook met passie voor de sport dagelijks aan de fietsen gewerkt wordt. Dat proef je zodra je op een Ridley zit. Dat voel je bij elke bocht. Bij elke pedaalslag. Zoals Ridley zegt; We are Belgium!


Dasia Wielersport - Ridley - Racefietsen

Ridley racefietsen

Tem kasseien, vlieg bergen op, overwin tegenwind of sprint sneller dan je vrienden. Ridley heeft voor elke uitdaging de perfecte racefiets!

De Ridley Noah is Ridley’s snelste fiets en misschien wel de beste aero-fiets op de markt. Aero-geoptimaliseerd om door de wind te snijden en je vrienden achter te laten. Als snelheid, reactievermogen en aerodynamica belangrijk voor je zijn, dan is dit de fiets voor jou!

De Ridley Fenix is een top endurance racefiets. De Fenix combineert aerodynamica, dankzij volledig weggewerkte kabels, met comfort en sublieme krachtoverbrenging. Perfect voor elke rijder die een fiets wil die schittert op elk parcours.

De Ridley Helium is absoluut de best presterende klimfiets voor elke uitdaging die je wilt aangaan. Perfect voor degenen die op zoek zijn naar de ideale machine om beklimmingen als een echte pro te overwinnen. De Helium is ongelooflijk stijf, terwijl de ultradunne achtervorken zorgen voor comfort zonder ook maar één watt op te offeren.

Ridley gravelfietsen

Laat de verharde wegen achter! Fiets over prachtige grindpaden en bospaden. Elke rit op je gravelbike is een nieuw avontuur. Of je nu houdt van ultra cycling events, bikepacking trips of dagelijkse gravelritten, Ridley heeft de perfecte gravelbike.

Bijvoorbeeld de Ridley Kanzo Fast gravelbike, gebaseerd op de Ridley Noah Fast aero-fiets. Geen enkele gravelbike reageert zo snel als de Kanzo Fast. Aerodynamisch en toch comfortabel!

De Ridley Kanzo Adventure is een gravelbike voor echte avonturiers. Of het nu gaat om een ​​dagtocht over onverharde paden, een meerdaagse bikepacking trip of ultrafietsen: de comfortabele Ridley Kanzo Adventure kan het allemaal.

De Ridkley Kanzo Speed is uniek ontworpen om effectief te worden gebruikt als racefiets of gravelbike en heb je de vrijheid om snel over te schakelen tussen on- en offroad. Deze fiets is ook ideaal voor langere avonturen! Fietstassen monteren en eropuit, in je eigen tempo.

Dasia Wielersport - Ridley - Gravelfietsen
Dasia Wielersport - Ridley - Gravelfietsen

Ridley gravel e-bike

De Ridley Kanzo E gravel e-bike is ontworpen om je speelveld te verbreden en je plezier te vergroten. Wil je verder rijden dan ooit tevoren of die steile heuvel beklimmen waar je altijd bang voor was? Ga je gang, de Ridley Kanzo E gravel e-bike er is om je te ondersteunen op elk terrein.

De elektrische ondersteuning is volledig instelbaar, zodat je kunt beslissen hoe uitdagend jouw fietsritten zijn. Soepele, responsieve en betrouwbare ondersteuning wordt geboden door het lichtgewicht Fazua Evation-systeem.

De Ridley Kanzo E weerspiegelt de jarenlange ervaring van Ridley in het gravelsegment, met oog voor details, zoals een langere wielbasis voor extra stabiliteit.

Ridley MTB

Hou je van steile heuvels en door smalle, kronkelende singletrack-trails vliegen? Dan ben je een echte MTB’er.

De Ridley Ignite hardtail mountainbikes zijn extreem licht met een ongelooflijk responsief rijgedrag waarbij je altijd de controle over jouw fiets hebt. Ze veranderen singletracks in je persoonlijke speeltuin waar je je er moeiteloos een weg doorheen baant. De effectieve krachtoverbrenging door ingebouwde stijfheid zorgt ervoor dat je ook nog eens efficiënt rijdt, wat je vooral voelt als je de steile stukken opgaat.

De Ridley Sablo is een full suspension XC-mountainbike en neem je obstakels op snelheid, dankzij het lichte gewicht en de hoge reactiviteit. Met de Ridley Sablo mtb kun je rekenen op volledige controle en comfort, twee belangrijke factoren bij elk offroad-avontuur. Met een ongelooflijk hoog comfortniveau is deze full suspension MTB de ideale partner voor lange, uitdagende mountainbiketochten.

Dasia Wielersport - Ridley - MTB