DERTIEN DOLLE DASIA DAGEN (voor kerst)

Gratis!

Van 7 t/m 23 december 2023 heeft Dasia weer de DERTIEN DOLLE DASIA DAGEN. Dit keer met wel 40% korting op het grootste deel van de voorraad fietsen. Daarnaast ook tijdens de laatste drie dagen van deze actie oplopende korting tot 60% en volop spectaculaire rides, races, entertainment en loterijen met fantastische prijzen. Kortom: kom dus tijdens de donkere dagen voor kerst gezellig langs in onze winkel aan het Haarlemse Spaarne!!

Beschrijving

Tijdens de donkere dagen voor kerst weer de DERTIEN DOLLE DASIA DAGEN met dit keer van 7 t/m 23 december:

40% korting op een groot deel van de huidige voorraad fietsen. Op kleding, accessoires en andere spullen is er ook korting tussen de 15 en 40% korting

Daarnaast ook dezelfde kortingsactie op een grote collectie onderdelen, accessoires en kleding.

500KM Dolle Dasia Dagen challenge

Je kan Dasia wielersport nu ook volgen op Strava. Om dit te vieren, organiseert Dasia een leuke strava challenge. De bedoeling is om 500km te fietsen tussen 7 en 22 december. Als je deze Challenge haalt, maak je kans drie prachtige prijzen. De prijzen worden tijdens de kerstshow verloot onder de mensen die aanwezig zijn en die de challenge hebben gehaald. De eerste prijs is een Dasia Waardebon van €200,- euro en de tweede prijs is een waardebon van €100,- . De derde prijs is een pakket aan schoonmaak artikelen voor de fiets t.w.v €50,-. LET OP: De loterij zal gehouden worden tijdens de grote kerstshow in onze winkel op zaterdag 23 december aanstaande rond 14.30 uur. Om kans te maken op één van deze prijzen moet je die dag dan wel aanwezig zijn.

De grote Kerstshow loterij

Als je bij ons in de winkel tijdens de DERTIEN DOLLE DASIA DAGEN meer dan €250,- euro uitgeeft, kom je direct in aanmerking voor de grote Kerstshow Loterij met kans op een waardebon van €1000,- uit te besteden aan een fiets (of wielset)  LET OP: de grote Kerstshow loterij zal gehouden worden tijdens de grote kerstshow in onze winkel op zaterdag 23 december aanstaande rond 15.30 uur. Om kans te maken op deze prijs van €1000,- moet je die dag dan wel aanwezig zijn.

21-12-2023: Petje-op, Petje af Quiz en Zwift-Battle (DASIA vs SHIMANO)

Op donderdagavond 21 december houden we een Zwift-Battle in de winkel waarin het team van Dasia het op zal nemen tegen de vertegenwoordigers van Shimano. Voorafgaande aan dit spektakel houdt Shimano een petje-op, petje-af Quiz en dat allemaal onder het genot van een hapje en drankje. Inloop 18.00 uur en start quiz 18.30uur. De avond eindigt om 20.30 uur. Wil je deze avond bijwonen, geef je dan op via info@dasia.nl o.v.v. Zwift Battle

22-12-2023: X-Mas Nightrides

Bij kerst 2023 kunnen de gezellige kerstavondritjes absoluut niet ontbreken. Dit jaar hebben we op vrijdagavond 22 december 4 varianten: De oude bekende MTB- en Gravelnightrides worden deze editie aangevuld met een nieuwe Race- en een Only-Ladiesnightride. Verzamelen doen we vanaf 18.00 uur bij Dasia en alle rides vertrekken om 18.30 uur. De aankomst verwachten we rond 20.30 uur weer terug bij Dasia waar de warme soep en het kerstbrood klaar zullen staan. Inschrijven kan t/m donderdag 21 december via info@dasia.nl o.v.v. X-Mas Nightrides waarbij je naast je naam ook vermeldt bij welke ride (MTB, GRAVEL, RACE of LADIES ONLY) je wilt aanhaken.

23-12-2023: Dasia Kerstshow

Met de Dasia kerstshow worden de DERTIEN DOLLE DASIA DAGEN en het jaar 2023 in stijl afgesloten. Tijdens de kerstshow worden de loterijen gehouden en zorgt het Dasia team ervoor dat de kerstshow net zo als vroeger wordt.

Aansluitend is dan de Dasia kerstshow en zullen de winnaars van de 500km Dolle Dasia Dagen Strava Challenge rond 14.30 uur. De grote kerstshow Loterij rond 15.30 uur bekend worden gemaakt. Met daarbij ook een prachtig optreden van de Amsterdamse Bluegrassband The Unborn Brothers. De Dasia Kerstshow begint om 12.00 en eindigt om 16.00uur!! Be there or be square!!!

 

 

 

Event Details