LIV

Bij Liv Cycling staan vrouwen en damesfietsen op de eerste plaats. LIV Cycling ontwerpt fietsen, fiets onderdelen en accessoires die perfect aansluiten bij de vrouwelijke pasvorm. LIV Cycling is het enige vrouwenmerk dat fietsen vanaf het begin tot eind in eigen huis maakt, waarbij alle belangrijke functies worden vervuld door vrouwen. Elke beslissing en elk detail wordt genomen door vrouwen die fietsen.


Dasia Wielersport - LIV Cycling - Racefietsen

LIV racefietsen

Op de racefiets wil je snelheid, goede controle van jouw fiets in bochten en natuurlijk een comfortabele fietsrit. Of je nu een rondje fiets met vriendinnen of hard traint voor de volgende granfondo of wedstrijd. Met een LIV heb je de beste, snelste en meest comfortabele dames racefiets.

Voor de veeleisende vrouwelijke fietsers zijn de LIV EnviLiv Advanced en LIV Langma Advanced de beste keus. Hou je van pure snelheid? Dan past de LIV EnviLiv Advanced aero racefiets helemaal bij jou. Het earodynamische frame en de Contact Aero-cockpit zorgen voor minder weerstand en extra controle. De LIV Langma Advanced voelt zich het meest thuis als de weg bergop loopt.

De LIV Avail Advanced is ontworpen voor de meer beginnende fietsster en voor lange comfortabele fietsritten.

LIV gravelbikes

Gravel fietsen is een uitdagende combinatie van snelheid, uithoudingsvermogen en stuurvaardigheden. De LIV Devote Advanced gravelbike kan dat allemaal. Van gravel racing tot bikepacking, de LIV Devote Advanced is de perfecte gravelbike.

Met ruimte voor 45mm banden, 3 bidonhouders en diverse bevestigingspunten voor bikepacking en accessoires is de LIV Devote Advanced de ideale gravelfiets voor de avontuurlijke bikepacker.

Dasia Wielersport - LIV Cycling - Gravelbikes
Dasia Wielersport - LIV Cycling - MTB

LIV MTB

Ben je op zoek naar snelle acceleratie, veel controle en een super lichtgewicht mountainbike specifiek voor dames? De LIV mountainbikelijn verzekerd je van maximaal fietsgenot.

Fiets jij het liefst door ruig terrein en ga jij een uitdagende rock-garden niet uit de weg? Met de LIV full suspension mountainbikes ben je altijd in controle. Met de LIV Pique Advanced vlieg je over de trails. Deze stijve, lichtgewicht full suspension MTB met geïntegreerde dropper post is ontworpen voor vol vertrouwen op technisch terrein.

De LIV Lurra hardtail MTB is ontworpen om single track beklimmingen aan te vallen en de afdalingen in te duiken. Daarnaast is de LIV Lurra een zeer geschikte MTB voor de eerste uitstapjes op single tracks en off-road.