Garmin

Al meer dan 30 jaar ontwikkelt Garmin elektronica voor een heel veel verschillende sporters. Of je nu je hardlooptraining optimaliseert met een Garmin horloge, nieuwe paden verkent op de fiets met een navigatiesysteem of je Strava record neerzet met een GPS-fietscomputer – Garmin is ‘s werelds nummer 1 in GPS-navigatie. Ze ondersteunen je bij het bereiken van je doelen. Zoal Garmin dat zegt; ‘’Versla gisteren met Garmin’’.


Dasia Wielersport - Garmin - Edge fietsnavigatie

Garmin Fietsnavigatie

Wielrenners en toerfietsers hebben technologie nodig waarop ze kunnen vertrouwen. Bij Garmin kun je terecht voor GPS-fietscomputers, fietsnavigatie, fietsroutes, veiligheidsfuncties en meer. Bekijk gedetailleerde gegevens over je prestaties of plan je volgende rit, het is allemaal mogelijk.

Rijd alsof je elke heuvel en bocht kent. En vind nieuwe routes. Presteer op je best en verbeter je eigen record. Krijg meer inzicht in hoe jouw lichaam reageert op je training. Vergelijk recente inspanningen met eerdere ritten.

Wil je weten welke Garmin het beste bij jou past? De Garmin Edge 1030, Edge 830, Edge 530 of Edge Explore? Kom naar de winkel bekijk alle Garmin modellen.

Garmin Rally Powermeter pedalen

De Garmin Rally vermogensmeter is tot het uiterste getest, zodat je ook in extreme omstandigheden kunt fietsen. Deze vermogensmeter pedalen met dubbele sensor (duaal) levert betrouwbare vermogensmetingen en is eenvoudig over te zetten tussen fietsen, ongeacht op welke fiets je rijdt of waar je rijdt.

Duik diep in je prestaties door het totale vermogen, de cadans en meer te meten. Meet het vermogen van je linkerbeen ten opzichte van het vermogen van je rechterbeen om beter te zien hoe symmetrisch je vermogen produceert. Synchroniseer gegevens met je favoriete apps voor nog meer analyse en het delen van gegevens.

De Garmin Rally pedalen zijn er drie varianten: Rally RS 200 voor Shimano SPD-SL, Rally XC200 voor Shimano SPD en Rally RK200 voor Look KEO.

Dasia Wielersport - Garmin - Rally vermogensmeter pedalen
Dasia Wielersport - Garmin - Varia fietsverlichting

Garmin fietsverlichting

Fiets met een gerust hart. De Garmin Varia TRL515 achteruitkijkradar met achterlicht wordt gekoppeld aan je Edge fietscomputer of geschikte smartphone en waarschuwt je voor voertuigen die van achteren naderen.

Beter zichtbare fietsverlichting. Overdag kunnen naderende voertuigen je tot een afstand van ruim anderhalve kilometer zien. Met deze betrouwbare achteruitkijkradar weet je tijdens het fietsen altijd wat er komt.

Bevestig de slanke, compacte Varia eenvoudig op de zadelpen van je fietsen. Het verticale ontwerp zorgt voor een betere beenruimte en een perfect comfortabele rit.