fi’zi:k

Hoogwaardige zadels, fietsschoenen en accessoires uit Italië. Fizik is opgericht in 1996 en richt zich op hoogwaardige componenten die fiets en rijder direct met elkaar verbinden. Het succes van het Italiaanse bedrijf uit Pozzoleone is gebaseerd op ergonomische fietszadels, schoenen en stuurlinten die prestatie, design en comfort perfect combineren. Fizik innoveert voortdurend op het gebied van racefietsen, MTB’s en triatlon, door constant op zoek te gaan naar verbetering in ergonomie en de beweging van de sporter.


Dasia Wielersport - fi'zi:k - Racefiets fietsschoenen

fi’zi:k race fietsschoenen

Fizik fietsschoenen zijn compromisloos ontworpen om eersteklas comfort te bieden en je kracht perfect op het pedaal over te brengen.

fi’zi:k race fietsschoenen bieden tal van innovaties zoals de ergonomisch ontworpen Overcurve schoenconstructie of de Aeroweave technologie voor minder gewicht en meer ademend vermogen van je fi’zi:k racefietsschoen. Naast enkele of dubbele Boa sluitingen heeft Fizik het Powerstrap Velcro sluitsysteem ontwikkeld. Het wikkelt zich strak om de voet voor optimale insluiting.

De Vento Infinito-serie high-performance racefietsschoenen zijn fi’zi:k’s high-end fietsschoenen voor de ultieme racefietsprestaties.

De fi’zi:k Tempo Overcurve R4 daarentegen is de perfecte allround racefietsschoen voor de dagelijkse training tot aan de veeleisende Gran Fondo.

Kom langs en ontdek de fi’zi:k raceschoencollectie voor meer comfort, prestaties en de ultieme rijervaring!

fi’zi:k gravel/MTB fietsschoenen

De mountainbikeschoenen van fi’zi:k voor dames en heren zijn de perfecte keuze voor wie zich thuis voelt op de trails. Of het nu een inspannende klim op de fiets is of een snelle afdaling, de beste gravel- en MTB-schoenen moeten zowel op als naast de fiets even efficiënt zijn.

Daarom heeft fi’zi:k de Terra All-Terrain-serie gecreëerd, een complete lijn van de beste offroad fietsschoenen voor de casual gravelfietser tot de MTB professional. De responsieve en duurzame fi’zi:k schoenen zijn uitgerust met innovaties zoals geïnjecteerde carbonzolen, Powerstrap sluitsystemen en speciale inlegzolen om zowel de pasvorm als het comfort te verbeteren.

De ultieme MTB-schoen voor crosscountry en trail rijden is de fi’zi:k Infinito X1 mountainbikeschoen. Eersteklas comfort en maximaal ademend vermogen ontmoeten een ongekend efficiënte krachtoverbrenging bij deze lichtgewicht schoen. De Powerstrap X4 is een allround fietsschoen die speciaal is ontworpen voor gravelbikers. En met de enkelhoge schoenen Clima X2 en Artica X2 heb je waterdichte en ademende schoenen klaarstaan ​​om je te beschermen tegen kou en nattigheid.

Dasia Wielersport - fi'zi:k - MTB/gravel fietsschoenen