ERE Research

Het merk Ere Research, hoofdzakelijk bekend van de wielen, is ontstaan ​​als een nieuw hoogwaardig merk voor fietsonderdelen met Zwitserse oorsprong. Het bedrijf is opgericht door een groep ervaren talenten uit de fietsindustrie die de afgelopen 20 jaar verantwoordelijk zijn geweest voor het creëren van de toonaangevende producten in de fietsindustrie.

ERE Research richt zich op hoogwaardige producten met een grote focus op design, technologie en innovatie, en bereikt de consument met specialistische producten die op maat zijn gemaakt voor de juiste gebruikerservaring.


Dasia wielersport - ERE Research - Racefiets carbon wielen

ERE race carbon wielen

ERE Research streeft ernaar om de perfecte wielvorm te creëren om u een duidelijk voordeel. Net als elk ander product worden de wielen 100% in eigen huis ontwikkeld en ontworpen. Ere gebruikt alleen hun eigen onderdelen die zijn gemaakt om te voldoen aan de normen op het gebied van prestaties, gewicht, aerodynamica en ervaring. Voor wielen is de juiste aerodynamische vorm van cruciaal belang om een ​​zo laag mogelijke luchtweerstand in combinatie met een zo hoog mogelijke stijfheid te bereiken.

De ERE Genus AE65 wielen zijn gemaakt voor racen en uitmuntende prestaties. Wanneer er behoefte is aan betrouwbaarheid, uithoudingsvermogen en ongecompliceerde prestaties, zal deze wielset het leveren. De wielset is verkrijgbaar in 3 velghoogtevarianten

De ERE Omnia CL45 wielen bieden alles wat je nodig hebt voor een zeer scherpe prijs en geven je een solide wielset met maximale snelheid en controle. De stabiele carbon velg van 45 mm is de perfecte metgezel voor wedstrijdraces. De tubeless-compatibiliteit biedt minder gewicht, meer prestaties en een betere bescherming tegen lekke banden.

ERE race alu wielen

De ERE Explorator wielen zijn gemaakt voor dagelijks gebruik, de moderne en ideaal gevormde lichtmetalen velgen in combinatie met onze heavy-duty spaken en rechte naven maken deze wielsets tot de echte werkpaarden. En tegen een zeer voordelige prijs.

De ERE Explorator GC45 wielen met een velghoogte van 42 mm, zijn ideaal voor de dagelijkse training. Behoorlijk aerodynamisch en toch wendbaar. De velg is extreem stijf. Een ideale wielset voor de langere of zwaar gebouwde fietser.

De ERE Explorator GC30 wielset is ontworpen voor dagelijks gebruik en is uitgerust met geborstelde lichtmetalen velgen met geanodiseerde afwerking. Deze 30 mm hoge wielset is ideaal voor dagelijkse training, wedstrijden en zelfs offroad.

De ERE Explorator GC45 en ERE Explorator GC30 wielsets zijn een goede upgrade voor racefietsen tot het midden segment.

Dasia wielersport - ERE Research - Racefiets alu wielen
Dasia wielersport - ERE Research - Gravelwielen

ERE gravel wielen

De ERE Tenaci GR20 is een geweldige wielset voor al je gravelavonturen. Deze wielset is gemaakt om lang mee te gaan en tegen een stootje te kunnen. De befaamde Ere straight-pull lichtmetalen naven zijn voorzien van dubbele lagers voor en vier lagers achter. De industriële lagers zijn afgedicht om vuil en gruis buiten te houden.

De lichtmetalen ERE Tenaci GR20 TLR-velgen zijn rechttoe rechtaan sterk, stijf en lichtgewicht. De totale wielset weegt slechts 1620 gram.

Verkrijgbaar in zes geweldige kleuren die bij jouw stijl passen. Deze wielset is een geweldige metgezel om op avontuur te gaan in de grindwereld!

Ere Tenaci stuurlint

De nieuwe Tenaci Gravel Stuurhoezen zijn alles wat je nodig hebt om je stuur te upgraden. Het laat je je gravelavontuur beleven zoals je nog nooit eerder hebt gedaan. Ze zijn ontworpen om zoveel mogelijk drukontlaste handposities te geven en zijn uitermate geschikt voor lange dagen in het zadel.

Het concept is als volgt: voor cruisen en klimmen met een hogere cadans wordt vaak het bovenste deel van het stuur gebruikt, dus je wilt een stuurlint dat dunner, gripvaster en zachter aanvoelt. Maar als je in de drops bent om hard te klimmen en door te duwen met een hoger vermogen als het moeilijk wordt, wil je een ruwere en nog gripvollere stuurgreep. Dit heeft geleid tot ons nieuwe Tenaci Bar Cover concept. Dit is een klassiek stuurlint, gecombineerd met een unieke stuurhoes die je over het uiteinde van je stuur schuift, tot aan de shifters. De hoes biedt niet alleen de ultieme grip op je fiets, maar beschermt ook je stuur tegen zijwaartse aanrijdingen.

Dasia wielersport - ERE Research - Tenaci handlebar cover