BMC

Gedreven door innovatie en kwaliteit worden de fietsen van BMC sinds 1994 in Grenchen, Zwitserland ontwikkeld. In het Impec Advanced R&D lab, hebben ze de mogelijkheid om het gehele productieproces; ontwerp, proto-typing, testen tot aan het eindproduct in eigen beheer uit te voeren. De reden van deze werkwijze ligt bij de kern. Het maken van de “Porsche” onder de fietsen. En dat straalt van de fietsen af, aan afwerking en innovatie geen gebrek. Goed is niet goed genoeg, BMC zal altijd een stapje verder zetten.


Dasia Wielersport - BMC - Racefietsen

Racefietsen

Ontworpen voor prachtige wegen, bonkige kasseien en pure snelheid, de racefietsen van BMC ontsluiten je potentieel.

Aerodynamica is altijd van belang, daarom blinkt de Timemachine Road aero racefiets uit op glooiend terrein en en snelle wegen. De Timemachine Road is voorzien van een voorvork met Aero-module, Aero-cover voor de voorrem, ICS Aero-stuur en stuurpen en Aero-zadelpen voor uitstekende prestaties.

De Teammachine SLR is een lichte klimfiets die uitblinkt op de steilste hellingen, de snelste acceleraties en technische afdalingen. Het TCC Race-engineered Premium Carbon frame omvat het Aerocore Design-systeem, ICS-technologie en Stealth-kabelgeleiding.

De Roadmachine endurance racefiets is opgebouwd rond het best presterende allround frameset en bevat alles wat je nodig hebt om lange afstanden snel en comfortabel te kunnen fietsen.

Gravelfietsen

De gravelfietsen van BMC worden niet gedefinieerd door één type oppervlak. Het zijn verslavend veelzijdige fietsen, waar je overal mee terecht kan.

De URS is een lichte gravelfiets met de speciale Gravel+ geometrie. De URS gravelfietsen zijn volledig uitgerust om te verdwalen over de mooiste gravelwegen.

Wil je een snelle gravelfiets? De Roadmachine X is een match voor elke weg, snel en toch verrassend comfortabel. De Roadmachine X is een All-road fiets, een combinatie tussen racefiets en gravelfiets. Het frame van een racefiets met de gravel specifieke afmontage en banden.

Dasia Wielersport - Gravelfietsen
Dasia Wielersport - MTB

MTB

Of je nu over een XCO-baan scheurt of je lokale heuvels de baas bent, met de Twostroke MTB gaat dat bijna vanzelf. De Twostroke is een mooie hardtail MTB met een ultieme balans tussen prestatie en comfort.

De BMC Fourstroke full suspension MTB overtreft de eisen van ‘s werelds beste endurance racers en is ontworpen om cross-country race parcoursen te domineren, van WK-niveau tot uw lokale parcours.
Tom Pidkock werd in 2021 Olympisch kampioen op de BMC Fourstroke.

Of je nu aan een korte weekendroute begint of aan een reis van een hele dag, elk nieuw avontuur begint bij het begin van de trail. De BMC Speedfox trail MTB is ontworpen voor klimmers en enthousiaste afdalers met een voorliefde voor vloeiende singletracks.

Alpenchallenge

Overtref de verwachtingen en ontsnap aan de dagelijkse sleur. Van het open landschap tot de stedelijke jungle, in alle seizoenen en bij elk weer. Alledaagse functionaliteit ontmoet Zwitsers design in het gelikte, snelle en veelzijdige Active assortiment.

Een aantal Alpenchallenge modellen is afgemonteerd met een Gates riemaandrieving. Deze Riemaandrijving is zeer duurzaam en heeft minder onderhoud nodig.

Dasia Wielersport - BMC - Active
Dasia Wielersport- E-bike

Alpenchallenge AMP E-bike

De Alpenchallenge AMP is een sportieve, lichte e-bike. Geef uw rijpotentieel een boost met de krachtige, geïntegreerde assistentie van de Alpenchallenge AMP.

De centraal gemonteerde accu optimaliseert het zwaartepunt. De D-Shape zadelpen zorgt voor een hoog comfort, een stoere look en zorgt ook nog voor een lager gewicht.

De BMC Alpenchallenge AMP is verkrijgbaar in een Sport, Cross en City uitvoering en verkrijgbaar in een full-carbon frame of licht gewicht aluminium frame.