Bianchi

Bianchi is het oudste en meest prestigieuze fietsenmerk ter wereld. Ze kennen een rijke geschiedenis en is ontstaan in 1885 toen de 20-jarige Edoardo Bianchi zijn eerste fiets maakte in een kleine werkplaats in Milaan. De fietsen zijn vooral bekend door het prachtige Italiaanse design, de rasechte Italiaanse geometrie en uiteraard de unieke kleur “Bianchi celeste”.


Dasia Wielersport - Bianchi - Racefietsen

Racefietsen

Welke weg je ook kiest, Bianchi fietsen helpen om je doelen te realiseren en brengen je naar een hoger niveau.

De Bianchi Oltre XR4 is dé racefiets om te presteren. Perfecte krachtoverbrenging betekent dat elke watt die je door de pedalen duwt, je dichter bij de overwinning brengt. De Oltre XR4 aero racefiets heeft een mooi aerodynamisch frame, aero zadelpen en aerodynamische cockpit met volledig geintegreerde kabelgeleiding door het stuur en de stuurpen zelf.

De Specialissima staat aan de top van onze categorie van allround racefietsen. De Specialissima helpt je de beklimmingen op te vliegen en te domineren op het vlakke. Het carbon frame is licht, slechts 750g, maar met verbeterde aero-prestaties en een niveau van stijfheid dat je zelden ziet op een fiets die zo licht is.

Gravelfietsen

De gravelfietsen passen het beste bij de behoeften van fietsers die willen genieten van hun tijd in het zadel en de grootste verscheidenheid aan ritten willen aangaan. Elk oppervlak wordt berijdbaar en elk avontuur mogelijk.

De Bianchi Arcadex gravelbike levert onderscheidende prestaties voor de moderne gravelrijder. Het carbon frame is ongelooflijk responsief waardoor de Bianchi Arcadex klaar is om te presteren zodra je kracht op de pedalen zet. Neem offroad-capaciteiten, combineer deze met de snelheid en esthetiek van de racefiets, dan heb je de Bianchi Arcadex voor degenen die sneller off-road willen rijden.

De Bianchi Impulso is gebouwd voor pure snelheid. Het frame is gemaakt van full carbon en weegt slechts 1.100 g. Het resultaat is een minimaal en lichtgewicht frame dat eruitziet en rijdt als een volbloed racer. Zet het vermogen op het asfalt of zuig het stof op op de singletrack – als je hard rijdt en competitief bent, is dit de ideale Bianchi gravelfiets.

Dasia Wielersport - Bianchi - Gravelfietsen
Dasia Wielersport - Bianchi - MTB

MTB

Er zijn routes om te verkennen en wat is een betere manier om dat te doen dan op een full suspension of hardtail mountainbike?

Cross Country-mountainbikes zijn thuis op alle trailoppervlakken en combineren controle en comfort voor een soepele en responsieve rit op ruw terrein. Zoals bijvoorbeeld de Methanol CV FS full suspension, de Methanol CV FS hardtail of de Nitron hardtail.