Amacx

De sportmentaliteit zit in de genen bij Amacx. Door continu te innoveren maakt Amacx game-changing sportvoeding, betaalbaar en bereikbaar voor iedere fietser. De ambitie van Amacx is om jou te helpen om je sportdoel te halen. Upgrade your limits met Amacx sportvoeding. Bij het produceren van de sportvoeding maakt Amacx gebruik van natuurlijke ingrediënten. Ze blijven hun sportvoeding producten continu ontwikkelen op basis van wetenschappelijk onderzoek en laten de producten testen en gebruiken door topsporters tijdens trainingen en wedstrijden.


Dasia Wielersport - Amacx - Sportrepen

Amacx sportrepen

Amacx Turbo Fruit is een sport snoepje dat bestaat uit een speciale fructose en glucose koolhydraten verhouding (2:1). De twee staat tot één verhouding glucose en fructose zorgt voor een snelle opname van koolhydraten, wat je energievoorraad (glycogeen) ondersteunt. Turbo Fruit is makkelijk mee te nemen en snel te eten, wat het goed geschikt maakt om tijdens het sporten te eten.

De Amacx Fast Bar is een bron van verschillende type koolhydraten die voor de juiste ondersteuning zorgen. Door de zachte substantie eet deze bar makkelijk weg, ideaal voor tijdens het sporten. De reep bestaat uit 40% amandel en is van nature rijk aan magnesium, kalium en calcium.

De Amacx Energy Oat Bar is een ideale bron van koolhydraten. De sportreep bestaat uit zowel eenvoudige als complexe koolhydraten. Deze mix zorgt dat de bouwstoffen geleidelijk door je lichaam worden opgenomen. Hierdoor is deze sportreep ideaal tijdens een lange inspanning of als tussendoortje.

Amacx gels

De Amacx Turbo Gel is een kant-en-klare sportgel waar al water aan toegevoegd is. In deze gel zitten verschillende koolhydraatbronnen met een geleidelijke afgifte (1:0.8 koolhydraatratio). Deze drinkbare gel is kant-en-klaar en kan zonder water gedronken worden. Neem de Turbo Gel vlak voor of tijdens een intensieve sportsessie.

De Amacx Isotonic Gel is een kant-en-klare sportgel waar al water aan toegevoegd is. In deze gel zit maltodextrine en wat de gel een isotone energiegel maakt. De gel is geschikt voor mensen met een fructose-allergie.Deze Isotonic Gel is kant-en-klaar en kan zonder water gedronken worden. Neem de Isotonic Gel vlak voor of tijdens een intensieve sportsessie.

Dasia Wielersport - Amacx - Sportgels
Dasia Wielersport - Amacx - Sportdranken

Amacx sportdranken

Amacx Hydro Tabs gebruik je om zouten en mineralen aan te vullen. Deze tabletten bevatten  Magnesium, Vitamine C, Kalium, Natrium en Calcium. De Hydro Tabs bevatten geen koolhydraten. Deze drank ondersteunt je elektrolytenbalans en de vitamine C geeft extra energie bij vermoeidheid. De tabletten los je op in 500 of 750 ml water.

Amacx Isotonic Sportdrink zorgt voor zowel hydratatie als energie tijdens een intensieve work-out. Ideaal om te gebruiken bij een lange of intensieve training die veel van je lichaam vraagt. De isotonic sportdrink is een goede dorstlesser tijdens warm weer of een training met hoge tot gemiddelde intensiteit.

De Amacx Isotonic Energy Drink helpt brandstofvoorraden tijdens een lange training aanvullen. Deze drank bevat zowel glucose als fructose (2:1 ratio). Deze sportdrank heeft een unieke elektrolytenbalans wat ervoor zorgt dat je ook direct elektrolyten aanvult. Deze sportdrank neem je minimaal 1 uur voor of tijdens de inspanning (± 125 ml per 15 minuten).

De Amacx Turbo Drink vult je energievoorraad aan tijdens een lange training die veel van je lichaam vraagt. Deze drank bevat wel 80 gram koolhydraten per bidon. Door de juiste verhouding glucose en fructose (1:0.8) in deze drank is je lichaam in staat om de koolhydraten op te nemen in je lichaam, zonder darm of buikproblemen. Deze drank neem je bij een lange inspanning van minimaal 2 uur.

Amacx herstel producten

Amacx Recovery Drink vult de energietekorten na een sportprestatie aan. Deze Recovery Drink bevat essentiële eiwitten, koolhydraten en mineralen (3:1 verhouding). De 3 componenten koolhydraten mix zorgt voor het aanvullen van de voorraden spier- en leverglycogeen. Deze drank neem je direct na een training, omdat je lichaam dan goed in staat is om voedingsstoffen op te nemen in je spiercellen. De Recovery Drink neem je binnen 45 minuten na je training.

Amacx Protein Delux is een eiwit shake dat het herstel van spieren ondersteunt. Bij een hoge trainingsbelasting heeft je lichaam meer eiwitten nodig om te herstellen en spieren op te bouwen. Deze proteïne shake is geschikt als aanvulling op je dagelijkse voeding. Deze poeder bevat een hoog percentage Whey Eiwitten.

Amacx Magnesium Liquid geeft extra energie bij vermoeidheid. De vitamine C in deze liquid ondersteunt je energiestofwisseling en de magnesium zorgt voor het behouden van je spieren. Deze Liquid is gemaakt van magnesiumglycerofosfaat. Dit organische zout heeft een zeer hoge biologische beschikbaarheid, wat ervoor zorgt dat de liquid vloeibaar is en niet klontert. Drink 1 ampul van 25 ml direct voor, tijdens of na je training. Neem maximaal 1 ampul per dag.

Dasia Wielersport - Amacx - Herstel