ABUS

Het dragen van een fietshelm verlaagt op drastische wijze het risico op hoofdletsel tijdens en na een ongeluk met de fiets. De ABUS fietshelmen onderscheiden zich met name door de hoge kwaliteit van de gebruikte materialen, de moderne productieprocessen en het professionele design.


Dasia Wielersport - ABUS - Racefiets fietshelmen

Race fietshelmen

ABUS biedt aantrekkelijke racefiets helmen met de hoogste kwaliteit tegen een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Ervaringen uit het professionele wielerpeloton vormen het uitgangspunt voor de ontwikkeling van nieuwe, waardevolle fietshelmen voor de amateur fietser en beginnende wielrenner.

De ABUS Quin serie smart fietshelmen voor de racefiets zijn voorzien van een ingebouwde sensor die hulp kan inschakelen en levens kan redden.

ABUS MIPS (Multi-directional Impact Protection System) fietshelmen voor de racefiets biedt een betere bescherming biedt bij klappen op het hoofd vanuit verschillende hoeken waardoor hersenschade door een valpartij nog beter wordt voorkomen.

MTB fietshelmen

Voor betere trailbikes en vaardigheden is ook een betere bescherming geboden. ABUS biedt professionals en ambitieuze amateur mountainbikers aantrekkelijke MTB- en offroad helmen zonder compromissen te sluiten.

De ABUS Quin serie smart fietshelmen voor de MTB zijn voorzien van een ingebouwde sensor die hulp kan inschakelen en levens kan redden.

ABUS MIPS (Multi-directional Impact Protection System) fietshelmen voor de MTB biedt een betere bescherming biedt bij klappen op het hoofd vanuit verschillende hoeken waardoor hersenschade door een valpartij nog beter wordt voorkomen.

Dasia Wielersport - ABUS - MTB fietshelmen
Dasia Wielersport - ABUS - Kinder fietshelmen

Kinder fietshelmen

ABUS beschikt voor ieder doel over een coole, geschikte fietshelm voor kinderen! ABUS staat al jaren bekend om zijn collectie kinderhelmen. Door de vele instellingsmogelijkheden past de helm perfect rond ieder hoofd. Reflectoren of een geïntegreerd achterlicht zorgen voor extra veiligheid.

De ABUS MountZ is dé juiste helm voor jonge mountainbikers. Deze high-end fietshelm is ontworpen voor de eerste offroad ritjes maar ook voor de ritten naar school.