Privacy

Privacy policy

Dasia Wielersport houdt uw privégegevens privé en gaat zorgvuldig om met uw gegevens. We doen er alles aan om de betrouwbaarheid, veiligheid en integriteit van de door ons verzamelde data te waarborgen. Dasia Wielersport is van mening dat de beveiliging van onze systemen van bovengemiddeld niveau is en blijft.

Wij beschermen uw privacy op de volgende manieren:

  1. Uw persoonlijke informatie wordt niet verkocht of doorgespeeld aan derden
  2. Uw gegevens worden veilig opgeslagen in een niet-publiek toegankelijke database
  3. Wij gebruiken uw emailadres alleen om uw bestelling af te ronden

Indien uw product bezorgd moet worden stellen wij uw naam en adresgegevens ter beschikking aan onze vervoerder. De door ons ingeschakelde vervoerder is verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Als u een bestelling plaatst bij Dasia Wielersport, kunnen we de volgende gegevens van u vragen:

  1. Naam
  2. Adresgegevens
  3. Adresgegevens gewijzigd verzendadres
  4. Telefoonnummer
  5. Emailadres

Deze gegevens gebruiken we voor de facturering, de eventuele bezorging van uw product en om u op de hoogte te kunnen houden van uw bestelling.

Om onze webshop correct te kunnen laten functioneren maken wij gebruik van zogenaamde (session) cookies. Net als alle webshops houden we bij welke pagina`s worden bezocht en hoe intensief onderdelen van Dasia.nl worden gebruikt. Zo kunnen we onze site nog beter aanpassen aan uw wensen.

Wens je je gegevens in te kijken? Of wens je dat Dasia Wielersportje gegevens verwijdert uit haar systeem of wijzigt? Dien hiertoe dan gratis een verzoek in per post of email. Je kunt je zo ook op ieder ogenblik verzetten tegen de verdere verwerking van je persoonsgegevens voor direct marketing.

Heb je nog vragen over onze Privacy Policy? Neem dan contact met ons op.