Sram Red eTAP Wifly Upgrade Kit Groepset

  • Sram Red eTAP Wifly Upgrade Kit Groepset
Sram

Sram Red eTAP Wifly Upgrade Kit Groepset

Met de snelste autosport, de Formule 1, als inspiratiebron, het stellen van de juiste vragen en niet bang zijn voor de antwoorden heeft Sram de nieuwste revolutie op fietsonderdelen gebied gecreëerd. De Sram eTAP schakel groep is de eerste draadloze elektronische schakelgroep ter wereld. Snel schakelen met losse componenten en nooit meer problemen met de verschillende kabels. 

In de essentie bestaat de eTAP groep uit 4 onderdelen die naadloos én draadloos met elkaar samenwerken: de 2 shifters, de voor- en in dit geval een Wifli achterderailleur. Deze Upgrade Kit bestaat uit deze 4 onderdelen samen met de Accu oplader en de Firmware updater. Zo kan je zelf je onderdelen aanschaffen die je nodig hebt en koop je niets dat je al hebt. 

Het WiFLi-concept kun je inzetten met een standaard crankstel of een compact model. Kies je voor een compact model in combinatie met een 11-32 cassette dan heb je een erg brede versnellingskeuze. Het lichtste verzet is dan voor een 34 kettingwiel en achter heb je een 32. Bij een triple-variant van bijvoorbeeld Shimano is dit voor 30 en achter een 27. Hiermee komt het systeem van Sram uit op een verzet dat net even lichter is.

1565,- 1499,-