Muc-Off

Bij Muc-Off draait alles om het leven op twee wielen en de optimale producten voor reiniging, verzorging en onderhoud van je fiets. Het Britse bedrijf produceert sinds 1994 hoogwaardige producten, van fietsreiniger tot Muc-Off tubeless kits, die goed zijn voor je fiets en het milieu.


Dasia Wielersport - Muc-Off - Drivetrain Cleaner

Muc-Off Drivetrain Cleaner

De Muc-Off Bio Drivetrain Cleaner is de complete aandrijflijn reinigingsoplossing die ofwel in een kettingreinigingsapparaat kan worden gegoten of rechtstreeks op jouw ketting, achtercassette en derailleurs kan worden gespoten om jouw gehele aandrijflijn binnen enkele seconden schoon te maken. Bio Drivetrain Cleaner is ook volledig biologisch afbreekbaar en veilig voor metaal, plastic, rubber en afdichtingen.

Spray Bio Drivetrain Cleaner over de hele kettinglijn inclusief cassette, kettingbladen, ketting en derailleurs. Laat maximaal 1 minuut intrekken. Daarna grondig afspoelen met water en zorg ervoor dat de Bio Drivetrain Cleaner is verwijderd. Smeer de ketting en stap op de fiets.

Muc-Off Nano Tech Bike Cleaner

De klassieke roze Nano Tech Bike Cleaner heeft een ongelooflijke reinigingskracht omdat het revolutionaire nanotechnologie bevat die vuil op microscopisch kleine niveaus afbreekt. Nano Tech Bike Cleaner zorgt ook nog eens goed voor laklaag en de delicate afwerking van je fiets.

De roze Nano Tech Bike Cleaner fietsreiniger is biologisch afbreekbaar, vrij van zuren, CFK’s en oplosmiddelen, en op basis van alkaline, zodat je met een schuldvrij geweten kunt schoonmaken. Het is veilig op alle oppervlakken, en het is zelfs schijfremrotor en remblokvriendelijk.

Spoel jouw fiets grondig af voordat je Nano Tech Bike Cleaner aanbrengt. Spray Nano Tech Bike Cleaner op de gehele fiets inclusief onderdelen en laat 3-5 minuten intrekken. Verwijder hardnekkig vuil met een borstel of spons. Spoel de hele fiets grondig af met vers, schoon water. Afdrogen en je fiets is weer als nieuw.

Dasia Wielersport - Muc-Off - Nano Tech Bike Cleaning
Dasia Wielersport - Muc-Off - Dry Chain Lube kettingolie

Muc-Off Dry lube

Muc-Off Dry Chain Lube is een duurzaam, diep doordringend kettingsmeermiddel en olie die is samengesteld om bestand te zijn in extreme omstandigheden. Muc-Off Dry Lube is een zeer veelzijdige kettingolie voor droog weer die ultramoderne penetrerende eigenschappen heeft om ervoor te zorgen dat het smeermiddel diep in de kern van elke kettingschakel wordt gedreven. Muc-Off Dry Lube is biologisch afbreekbaar, dus het is veilig voor jou en jouw fiets.

Maak de ketting grondig schoon voordat Dry Lube smeermiddel wordt aangebracht. Zorg ervoor dat de ketting droog is. Breng een matige hoeveelheid Dry Lube aan op de binnenste kettingschakel terwijl je de pedalen in omgekeerde beweging laat draaien. Veeg overtollig smeermiddel weg met een doek en je bent klaar om te fietsen.

Muc-Off Wet lube

Muc-Off Wet Chain Lube is een ultraduurzaam smeermiddel en olie voor de fietsketting. Speciaal ontwikkeld om uit te blinken op lange afstanden in natte of modderige omstandigheden. De ultramoderne formule is afgeleid van natuurlijke ingrediënten en volledig gemaakt van hernieuwbare bronnen.

Muc-Off Wet Chain Lube dringt diep door in de kern van de kettingschakels voor langdurige smering en totale bescherming. De integrale ‘Extreme Pressure Additives’ coaten elk onderdeel van de kettingschakels om soepel te schakelen en een ultra-efficiënte ketting.

Maak de ketting grondig schoon voordat Wet Lube smeermiddel wordt aangebracht. Zorg ervoor dat de ketting droog is. Breng een matige hoeveelheid Wet Lube aan op de binnenste kettingschakel terwijl je de pedalen in omgekeerde beweging laat draaien. Veeg overtollig smeermiddel weg met een doek en stap op jouw gravelfiets, MTB of racefiets.

Dasia Wielersport - Muc-Off - Wet Chain Lube kettingolie
Dasia Wielersport - Muc-Off - Tubeless

Muc-Off Tubeless

Het Muc-Off Tubeless assortiment bevat alles wat je nodig hebt om tubeless te kunnen fietsen. Van Tubeless ventielen tot latex sealent.

No Puncture Hassle Tubeless Sealant is een superlichte tubeless sealant die lekke banden tegen gaat. De sealant kan worden gebruikt voor enduro-, race-, gravel- of MTB fietsen om lekke banden tot het verleden te maken.

Tubeless Rim Tape velglint is gemaakt om precies de juiste hoeveelheid rek te bieden met behoud van de duurzaamheid en sterkte die nodig zijn om een blijvende luchtdichte afdichting te creëren. Dankzij het semi-transparante materiaal is het ventielgat gemakkelijk te vinden.

Wanneer een lekke band net te groot is om af te dichten, is de Muc-Off Stealth Tubeless Puncture Plug de ultieme back-uptool die slim kan worden opgeborgen in je bar-ends