Lazer

Lazer werd in 1919 opgericht en is leiders in innovatie, ontwerp, veiligheid en technologie op het gebied van fietshelmen. In de begintijd zagen de helmen er nog heel anders uit dan nu. Het waren leren petten, gedragen door mannen die op stalen fietsen over de kasseienstroken reden. Het verschil met de lichte, verstelbare, goed geventileerde en stijlvolle helmen van nu kan bijna niet groter. De Lazer fietshelmen zijn het resultaat van ruim 100 jaar ervaring, passie en toewijding. Lazer combineert altijd de ideale mix van ontwerp, comfort, veiligheid en technologie.


Lazer race fietshelmen

De Vento KinetiCore is het topmodel Lazer race fietshelmen. Het lichte, aerodynamische ontwerp van de Vento is ontwikkelt om sneller te gaan zonder compromissen te sluiten wat betreft het gewicht of comfort. Daarnaast profiteer je ook nog eens van het innovatieve Venturi-ventilatiesysteem van Lazer, dat warme lucht uit de achterzijde van de helm laat stromen, en de unieke KinetiCore beschermingstechnologie.

De Sphere fietshelm is je fietsmaatje op de weg. Deze perfect passende helm is voorzien van ons Advanced Rollsys verstelsysteem en bedoeld om je ultiem comfort te bieden. Achttien koelende inlaat- en uitlaatventilatiegaten, die verbonden zijn door nauwgezet ontworpen luchtkanalen, voeren lucht door vanaf de voorkant naar de achterkant van je hoofd – zodat je koel blijft en de hele rit lang topprestaties kunt blijven leveren. De Lazer Sphere is zeer geschikt voor de beginnende wielrenner.

MTB helmen

De Jackal KinetiCore geeft je het zelfvertrouwen om technische MTB-trails zonder angst het hoofd te bieden, zodat je jezelf zwaarder op de proef kunt stellen en je grenzen op de fiets kunt verkennen. Superieure ventilatie, verbeterde bescherming en geavanceerd comfort, plus MTB-vriendelijke kenmerken zoals wenkbrauwgaten en een accessoirehouder maken dit een droomhelm voor elke trailrijder.

De Lazer Roller helm biedt bescherming, stijl en comfort aan fietsers die niet te diep in de buidel willen tasten. Een in-mold constructie houdt het gewicht laag, terwijl een vizier extra bescherming biedt. 28 ventilatieopeningen zorgen ervoor dat je altijd koel en comfortabel bent tijdens het fietsen. Met een draaiknop achterop de helm stel je een hoofdmand af die een groot deel van je achterhoofd veilig vastzet. Een snelle draai aan de TS+ draaiknop zorgt voor een goede en comfortabele pasvorm die de helm stevig op zijn plaats houdt. Stel hem in een handomdraai af en begin je fietsavonturen.

Lazer kinderhelmen

Verzeker dat je kind veilig en comfortabel is als het voor de eerste keer leert hoe mooi het is om de wereld op twee wielen te verkennen met de Lazer Nutz KinetiCore. EZ Fit met automatische maatafstelling zorgt voor de best mogelijke pasvorm, terwijl KinetiCore’s beschermingstechnologie en extra slaapbescherming het beschermingsniveau nog verder verhogen.

Daarnaast maakt de zijgesp het makkelijker om de helm op en af te zetten en voorkomt deze dat de huid onder de kin pijnlijk bekneld kan raken. De mogelijkheid van een LED-licht betekent dat je kind eenvoudig te zien is, het ingebouwde insectennet houdt binnenvliegende beestjes tegen en het formaat van de verstelbare hoofdmand kan meegroeien met je kind.

De Nutz is verkrijgbaar in tal van leuke designs en kleuren, waardoor je kind maar wat graag op de fiets zal springen.