CUBE

Marcus Puerner begon in 1993 als student met het ontwikkelen van fietsen in zijn vaders meubelfabriek in het Duitse Waldershof. Ondertussen is het merk uitgegroeid tot marktleider in verschillende Europese landen. CUBE staat bekend om zijn enorm scherpe prijs-kwaliteit verhouding. Het ontzettend brede assortiment van wel 350 verschillende modellen, zit er voor iedereen wel een geschikte CUBE fiets bij.


Dasia Wielersport - Cube - Racefietsen

CUBE racefietsen

Wat je fiets ambities ook zijn, lekker toerfietsen, pittig trainen op de racefiets of wielrennen in het peloton, CUBE heeft er een passende racefiets voor.

Zo is de CUBE Litening C:68X het bewijs dat een racefiets UCI-conform, comfortabel, licht en supersnel is. De CUBE Litening C:68X glijdt door de wind. De gloednieuwe CUBE Agree C:62 combineert de efficiëntie van carbon met een snelle aero vormgeving en optimaal comfort: laat die lange fietsritten dus maar komen.

Speciaal voor dames Dames zijn er de CUBE Axial WS modellen. De CUBE Axial WS C:62 is voor wielrensters die geen concessies willen doen: de carbon Axial WS C:62 modellen zijn opgebouwd rond een licht, stijf en vooral ook comfortabel frame.

De Cube Attain racefietsen zijn echte kilometervreters, licht, snel en heerlijk comfortabel. Mooie racefietsen voor de beginnende fietser.

CUBE gravelbikes

Grind-, zand en kasseienwegen, heide- of bospaadjes en zelfs single-track? Met de CUBE gravelbikes kun je overal fietsen. Verlaat het gebaande pad en stort je in het avontuur met jouw gravelfiets.

Heb je zin in lange en uitdagende gravelavonturen? De CUBE Nuroad combineert het beste van racefietsen en crossfietsen. Zo is de CUBE Nuroad C:62 een lichte, efficiënte en comfortabele gravelfiets met ruimte voor banden tot 45 mm. De CUBE Nuroad C:62 heeft alles aan boord om door te gaan waar anderen stoppen

De CUBE Nuroad WS gravelfiets, speciaal voor dames gravelaars, is befaamd vanwege z’n comfort, stabiliteit en levendigheid. De door het frame lopende kabels garanderen soepel schakelen, ook al vliegt de modder om je oren.

Dasia Wielersport - Cube - Gravelfietsen
Dasia Wielersport - Cube - MTB

CUBE MTB

Wie MTB marathons rijdt, heeft een lichte, levendige, efficiënte en comfortabele MTB nodig. Bij de CUBE Elite C:68X hardtail MTB kun je al deze vakjes aanvinken. De CUBE Reaction C:62 hardtail MTB is stijf, licht én comfortabel. De slanke staande achtervork en de dunne, flexibele zadelpen halen de scherpe randjes effectief uit de ondergrond. Maar dat is niet het enige. Want snelheid en wendbaarheid zijn niks waard zonder stabiliteit en controle.

Heb je liever een full suspension MTB? Dan is de CUBE AMS full suspension MTB voor jou. Niets kan op tegen de snelheid, de controle en het comfort van een dubbelgeveerde CUBE AMS. Downhillers, cross-country racers, endurance, trail-tijgers en Alpencrossers. De CUBE AMS MTB is ontwikkeld voor iedere trail en elk avontuur.

Ben je een beginnende MTB fietser? Stap dan op de CUBE Attention of de CUBE Analog. Een mooi en sterk alu MTB frame met meer bewegingsvrijheid én ruimte voor bredere banden. Uiteraard lopen de kabel netjes binnendoor, voor een verzorgd uiterlijk en minder onderhoud.