Bkool Smart Pro 2 Fietstrainer

  • Bkool Smart Pro 2 Fietstrainer
  • Bkool Smart Pro 2 Fietstrainer
  • Bkool Smart Pro 2 Fietstrainer
Bkool

Bkool Smart Pro 2 Fietstrainer

Bkool staat erom bekend dat de fietservaring erg natuurlijk is. Zeker bij deze nieuwe Smart Pro 2 is dat het geval. Het meest unieke aan deze trainer is de maximale hellingsgraad van 20% en 1200W. Dat is aanmerkelijk hoger dan andere trainers in deze klasse. Ook wordt het rijden van een afdaling of rijden in de slipstream van een medefietser gesimuleerd door deze trainer. Het geluidsniveau van deze trainer ligt relatief laag.

Uniek aan deze Wheels-on trainer is dat het de enige trainer in zijn soort is die afdalingen en in de slipstream rijden simuleert.Bkool staat erom bekend dat de fietservaring erg natuurlijk is. Zeker bij deze nieuwe Smart Pro 2 is dat het geval. Het meest unieke aan deze trainer is de maximale hellingsgraad van 20% en 1200W. Dat is aanmerkelijk hoger dan andere trainers in deze klasse. Ook wordt het rijden van een afdaling of rijden in de slipstream van een medefietser gesimuleerd door deze trainer. Het geluidsniveau van deze trainer ligt relatief laag.
Uniek aan deze Wheels-on trainer is dat het de enige trainer in zijn soort is die afdalingen en in de slipstream rijden simuleert.
De Trainer is interactief kan daarmee dus bestuurd worden door interactieve software zoals bijvoorbeeld Zwift. De communicatie met deze systemen verloop via de ANT+ en Bluetooth Smart koppelingen.

Dit pakket bevat:

Fietstrainer
Voorwielhouder
Quick release
Adapter
ANT+ usb stick


Specificaties Bkool Pro II Trainer Smart Fietstrainer

Geüpdate design en nog stiller dan zijn voorganger
Zeer stabiele fietstrainer
Verstelbaar voor wielmaten 20 t/m 29 inch
Erg stil, slechts 75 db bij 30 km/h
Rij in een ware 3d wereld
Volledig compatible met Zwift
Snel en eenvoudig op te zetten
Zeer realistisch fietsgevoel
Perfecte tractie op de roller
Voice chat waarmee je onder het rijden met andere kan praten
Maak je eigen video met je gopro, garmin of contour en fiets hem vervolgens thuis nog eens na
Fiets tegelijk dezelfde route met je vrienden en ga de competitie aan
ANT+ en Bluetooth Smart connectie tussen de trainer en je apparaat (pc, mac of tablet)
Tot wel 1200 W weerstand, dit staat ongeveer gelijk aan hellingspercentage van 20%
Op te vouwen tot een compact formaat om hem eenvoudig op te bergen
Te gebruiken op je pc, mac of tablet (Android en iPad)
Muziek onder het rijden via Spotify
De trainer is onderhoudsvrij
Afmetingen: 570x610x412 mm
Afmeting met uitgeschoven armen: 810x610x412 mm
Gewicht: 11.6 kg


Deze Bkool Pro II Trainer fietstrainer is de opvolger van de succesvolle Pro I fietstrainer. Ten opzichte van het eerste model is de Pro II nog stiller geworden, terwijl deze ook een nieuw design gekregen heeft. Wil jij ook gewoon lekker doortrainen als het buiten niet meer kan? Dan is deze Bkool Pro II Trainer perfect voor jou. Je kan virtuele routes rijden over de hele wereld met dezelfde weerstand als wanneer je echt op de weg rijdt. Wat deze trainer bijzonder maakt is dat het ook mogelijk is dezelfde route samen met je vrienden te rijden en onderweg ook gewoon via de Voice Chat met elkaar praten om elkaar net even wat meer op te peppen! Uiteraard werkt de trainer ook uitstekend in combinatie met Zwift. De trainer is via ANT+ en Bluetooth Smart met je pc, mac of tablet te connecten en werkt erg eenvoudig. De trainer zelf weegt slechts 11.6 kilo en is erg stil, bij vol vermogen produceert hij slechts 75db! 
Heb je zelf een geweldig rondje die je in de wintermaanden wilt blijven fietsen? Dit is ook gewoon mogelijk door deze route te filmen en vervolgens via de video editor te bewerken. Vervolgens fiets jij gewoon je vertrouwde route maar dan thuis op je fietstrainer. Wil jij ook gewoon lekker doortrainen als het buiten niet meer kan? Dan is de Bkool Pro II Trainer een topkeuze!


LAAGSTE PRIJS GARANTIE! 

ALLEEN TE BESTELLEN IN ONZE WEBSHOP!

De Trainer is interactief kan daarmee dus bestuurd worden door interactieve software zoals bijvoorbeeld Zwift. De communicatie met deze systemen verloop via de ANT+ en Bluetooth Smart koppelingen.

 

579,99 439,-