Garmin Edge 520 Bundel

  • Garmin Edge 520 Bundel
  • Garmin Edge 520 Bundel
  • Garmin Edge 520 Bundel
  • Garmin Edge 520 Bundel
Garmin

Garmin Edge 520 Bundel

Haal meer uit je fietsrit of training met de nieuwe Garmin Edge 520! De Edge 520 fietscomputer is de eerste die werkt met Strava live segmenten. Zo kun je zien wanneer een segment begint, of je voor of achter op schema ligt of hoe lang het segment nog duurt. Je kunt tegen je persoonlijke records fietsen maar natuurlijk ook tegen iedereen die Strava óf de Garmin Edge 520 gebruikt.

Na afloop van je training of rit kun je het resultaat bekijken in het eindklassement. Deze Garmin is aerodynamische vormgegeven en voorzien van een hoogwaardig 2,3 inch kleurenscherm met hoge resolutie. Het scherm is onder alle lichtomstandigheden goed leesbaar. De fietscomputer is gemakkelijk te bedienen met de knoppen aan de zijkant, dus niet zoals de Edge 800 en 1000 serie doormiddel van swipen. Verder is de Edge 520 compatibel met ANT+ sensoren zoals snelheid, cadans, hartslag en vermogensmeters, Varia fietsverlichting en fietsradar,Edge en Virb afstandbedieningen en compatibele weegschalen.

Daarnaast is de 520 te gebruiken om je Shimano Di2 aan te koppelen zodat je je huidige verzet kunt aflezen op het scherm. Allemaal erg mooie features voor zo een klein apparaat. 

389,-