Garmin Edge 1030 GPS Bundel

  • Garmin Edge 1030 GPS Bundel
  • Garmin Edge 1030 GPS Bundel
  • Garmin Edge 1030 GPS Bundel
  • Garmin Edge 1030 GPS Bundel
Garmin

Garmin Edge 1030 GPS Bundel

De Garmin Edge 1030 bundel bevat niet alleen de nieuwe Garmin Edge 1030 fietscomputer met navigatie, maar ook een Garmin hartslagsensor en een Garmin snelheids- en cadanssensor. Dan is jouw nieuwe fietscomputer dus in een keer voorzien van alle handige sensoren!

De Garmin Edge 1030 zit weer vol met innovatieve en geavanceerde functies die jouw fietsritten nog leuker maken. Zo kun je jouw Garmin Edge 1030 koppelen aan je Smartphone. Je kunt dan onder andere snel en makkelijk berichten sturen naar je fietsvrienden of naar het thuisfront. Ook de koppeling met Strava om de Live Segments bij te houden werkt perfect. Dan weet je precies wanneer je een KOM of QOM kunt gaan pakken of je PR aan kunt scherpen.

De voorgeïnstalleerde fietskaarten zorgen ervoor dat de fietsnavigatie altijd prima werkt en je altijd de juiste weg zult rijden. Je krijgt zelfs een waarschuwing als er een onverwacht scherpe bocht aan gaat komen. Wel een veilig idee!

Met de meegeleverde Garmin Premium hartslagsensor en magneetloze snelheids- en cadanssensor kun je heel precies jouw gegevens bijhouden. Als je deze bundel koopt krijg je deze er voordeliger bij dan als je ze los moet kopen. Heb je nog sensoren? Dan heb je misschien al genoeg aan de gewone Garmin Edge 1030
En over de batterijduur hoef je je ook geen zorgen te maken. Met de verbeterde accuduur van 20 uur kun je een flink aantal kilometers maken voordat je naar huis moet voor het opladen van je Garmin Edge 1030.

Is twintig uur niet genoeg? De meegeleverde Garmin In-line Flush stuurhouder is niet alleen aerodynamisch, hij is ook nog eens gemaakt om de speciale Garmin Charge Power Pack draadloos te koppelen. Dankzij een speciale 5-contactpunt-aansluiting op je Garmin Edge 1030 en de stuurhouder kun je de Garmin Charge Power Pack draadloos koppelen voor nog eens 20 uur fietsen.

 

679,99